Csatlakozz a SzegedBike folyamatosan bővülő csapatához:

Minden pozíció legfontosabb feladata, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek!

Ez nálunk nem csak üres szavakat jelent, hanem tetteket!

Adminisztrátor

Ideális munkatárs:

Profi szinten eligazodsz a számlázó és könyvelő programokban? Nem okoz problémát egy megrendelés kezelő program használata, vagy az adatbázisok használata? Nem rettensz meg a számítógép használatától? Képes vagy önállóan és csapatban is dolgozni, és talán a legfontosabb erényed a pontos, precíz és ráadásul gyors munkavégzés?

Be kell váljam neked, hogy nem mindenkinek való az a tempó, amiben mi dolgozunk, és ez így normális hiszen nem vagyunk egyformák. Ettől színes a mi világunk, ellenben ha a fentiek NEM igazak rád akkor valószínű nem leszel nálunk boldog és ez se neked se nekünk nem jó!

Amennyiben viszont téged jellemeznek a fenti mondatok, akkor jelentkezz bővülő csapatunkba, mert akkor Téged keresünk. Egy hatékony és igazi lelkesedéssel bíró kollégát, aki az új munka- és csapattársunk. (Bizony, ez nem az a klasszikus unalmas munka státusz és a csapat sem szokásos 🙂 )

 • könyvelő programok használata 40% 40%
 • megrendelés kezelő program használata 40% 40%
 • adatbázisok használata 20% 20%

Termék manager

Ideális munkatárs:
Fanatikusan érdekelnek a kerékpározással kapcsolatos termékek és újdonságok? Profi szinten ismered és szereted a bringázást és a hozzá szükséges alkatrészeket, kellékeket, termékeket? Nem rettensz meg a számítógép használatától, képes vagy önállóan és csapatban is dolgozni? (A munkakör betöltésénél nem feltétel a szegedi lakóhely.)

Ha a fentiek igazak rád, akkor bővülő csapatunkba Téged keresünk, hogy hatékony és igazi lelkesedéssel bíró kolléga legyen az új társunk. (Bizony, ez nem az a klasszikus unalmas munka státusz és a csapat sem szokásos 🙂 )

 • az iparág újdonságainak kutatása elemzése 40% 40%
 • beszállító partnereink termék újdonságainak követése és összefoglalása 40% 40%
 • Információs-, blog-, oktatási anyagok összeállítása a fentiek alapján 20% 20%

Értékesítő

Ideális munkatárs:

Bármit el tudsz adni úgy, hogy közben kizárólag az ügyfél igényeit tartod szem előtt? Profi szinten ismered és szereted a bringázást és a hozzá szükséges kellékeket, nem rettensz meg a számítógép használatától, képes vagy önállóan és csapatban is dolgozni, telefonon és személyesen is értékesíteni a cég által kiadott irányelvek alapján?!

Bővülő csapatunkba akkor Téged keresünk, hogy hatékony és igazi lelkesedéssel bíró kolléga legyen az új társunk. (Bizony, ez nem az a klasszikus unalmas munka státusz és a csapat sem szokásos 🙂 )

 • értékesítés, ügyfélkezelés 70% 70%
 • árufeltöltés, áruátvétel 10% 10%
 • problémakezelés, adminisztráció 20% 20%

Értékesítési- és üzletvezető

Ideális munkatárs:
Sikeresen irányítottad már több ember napi munkáját úgy, hogy közben te is szerves része voltál a napi értékesítési vérkeringésnek. Nem okoz fejtörést mások motiválása, irányítása, rövid- és hosszútávú célokat is meg tudsz fogalmazni és teljesíteni, van gyakorlatod egy üzlet vezetésében (munkaszervezés nyitástól – zárásig), napi szintű operatív irányításban (ügyfélkezelés, értékesítés, logisztika szervezés, kontroll egyszerre több területen stb.) és nem utolsó sorban meg tudod különböztetni a mountainbike-ot a crosstrekkingtől.

 • operatív vezetés 40% 40%
 • kontrolling 40% 40%
 • ügyfélkezelés, értékesítés 20% 20%

Ügyfélszolgálati munkatárs és értékesítő

Ideális munkatárs:
Úgy gondolod, hogy szívesen segítesz embereknek telefonon és e-mailben? Bármit el tudsz adni úgy, hogy közben kizárólag az ügyfél igényeit tartod szem előtt? Profi szinten ismered és szereted a bringázást és a hozzá szükséges kellékeket, nem rettensz meg a számítógép használatától, képes vagy önállóan és csapatban is dolgozni, telefonon és személyesen is értékesíteni a cég által kiadott irányelvek alapján?!

 • értékesítés, ügyfélkezelés 60% 60%
 • árufeltöltés, áruátvétel 20% 20%
 • problémakezelés, adminisztráció 20% 20%

Termék adatbázis karbantartó

Ideális munkatárs:
Van gyakorlatod adatbázis frissítés és termék adatlap feltöltési munkában, elmúltál 18 éves, és akár tanulsz valamelyik felsőoktatási intézményben. Önálló munkavégzésre vagy képes, pontosság-precizitás az ismérved és érdekel a kerékpározás?

 • webshop termék-adatbázisának kiegészítése 10% 10%
 • termékfotók feltöltése 50% 50%
 • technikai információk feltöltése 40% 40%

Kerékpárszerelő

Ideális munkatárs:
Profi szinten eligazodsz a legújabb kerékpáros technológiákban, önállóan képes vagy szét- és összeszerelni egy kerékpárt, képes vagy egyedül, de csapatban is dolgozni, bírod a terhelést, és a precizitás fő jellemzőid közé tartozik. Szakirányú végzettség nem feltétel, ellenben legalább 3 éves gyakorlattal rendelkezz főállású kerékpár szerelői munkakörből!

 • kerékpárok szét- és összeszerelése – beüzemelés 50% 50%
 • kerékpárok javítása 50% 50%

Elektromoskerékpár-szerelő

Ideális munkatárs:
Van tapasztalatod elektromos kerékpár szerelésben, érdeklődsz az elektromos hajtásmechanizmusok iránt, képes vagy egyedül, de csapatban is dolgozni, bírod a terhelést, és a precizitás fő jellemzőid közé tartozik. Szakirányú végzettség nem feltétel, ellenben legalább 3 éves gyakorlattal rendelkezz főállású kerékpár és/vagy elektromos kerékpár és/vagy robogó szerelői munkakörből.

 • elektromos kerékpárok szét- és összeszerelése – beüzemelés 50% 50%
 • elektromos kerékpárok javítása 50% 50%

Marketing munkatárs

Ideális munkatárs:
Profi szinten eligazodsz a kisvállalati marketing világában, rutinszerűen kezeled a Salesautopilot, a Google Adwords és Google Analitycs rendszereit és a Facebook hirdetéskezelőjét. Profi szinten bánsz a WordPress webszerkesztő rendszerével, profin kezeled a képszerkesztő programokat, jól tűröd a monotóniát és a helyesírás a vesszőparipád. Képes vagy határidőre, önállóan dolgozni, akár otthonról is.

 • Salesautopilot, Google Adwords, WordPress 40% 40%
 • Google Analytics, Facebook 30% 30%
 • Grafika, képszerkesztés 30% 30%

Kik vagyunk és mit csinálunk?

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy családias és baráti hangulatú, jelenleg 10 fős cég. Cirka 3,5 év alatt lettünk a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros vállalkozása, amely több mint 50 beszállítóval dolgozik. Évente 10.000-nél is több ügyfelet szolgálunk ki és nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárt értékesítünk. Mindenki azért dolgozik, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, kerékpár alkatrészekkel, kerékpáros kiegészítőkkel, kerékpár szervizzel, elektromos kerékpárokkal, sport órákkal, túra felszerelésekkel kapcsolatos problémáira MEGOLDÁST nyújtsunk.

Magyarországon egyedülálló szemlélettel, 100%-ban az ügyfél igényeire és problémáira szabott megoldásokat kínálunk. Részletes tudásanyagokkal támogatjuk a vásárlást megelőző információ gyűjtést, kendőzetlen őszinteséggel tárjuk fel az iparág gyengeségeit, hogy az ügyfeleink ideális döntést tudják meghozni. Segítünk vásárlóinknak, hogy meg tudják érteni és el tudják dönteni mi is számukra az ideális választás!

Azt szokták mondani rólunk az ügyfeleink, Magyarország leggyakorlatiasabb kerékpár értékesítő cége vagyunk. Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Nálunk nem nekünk dolgozol, hanem velünk dolgozol!

Ezért jó velünk dolgozni.

TOP szakmai színvonal

Nálunk valóban csak a legjobban állják meg a helyüket. Nyugodtan nézz körül nálunk, nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink. Vedd észre, hogy odafigyelünk az ügyfeleinkre, az apróságokra, a szakmánkra és a munkánkra pedig főleg . Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is!

Megoldásokban gondolkodunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen az ügyfeleinknek és számunkra is! És bizony, nem vagyunk lassúak: nyitott- és proaktív elmével tevékenykedünk és megoldásokban gondolkodunk!

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg. Azt akarjuk, hogy jól érezd magad közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az üzlet- és a munkaterünk, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkavégzéshez.

Értékelés, eredmények

Amit csak lehet, mindent mérünk, hiszen, amit nem mérünk, azon nem tudunk javítani. Folyamatosan kutatnunk kell a fejlesztendő területeket, legyen szó rendszerről, emberről egyaránt.

Fiatalos és fiatal csapat

Bár mi, a vezetőid, már elmúltunk 40 évesek, de minden csapattagunk és mi is fiatal és/vagy fiatalos, valamint lendületes és nyitott. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni a megszokások és begyöpösödött módszerek miatt. Folyamatos a fejlődésünk és ezzel együtt a változások is. Itt mindenkinek gyorsan kell tanulni, és a leghatékonyabb formájában végeznie a munkáját. Tőled is ezt várjuk, nem többet és nem kevesebbet.

Folyamatos tanulás mindenkinek

Mi a kapitalista jellegű képzésekben hiszünk, ezért folyamatosan képezned kell magad (autodidakta módon is), hogy szakmailag és emberileg is a legjobb lehess. Ezért folyamatosan használnod kell a saját fejlesztésű oktatási felületeinket, minden hónapban tanulnod kell valami újat az iparágunkból, el kell olvass valamilyen könyvet, leírást, önállóan meg kell tudnod írni egy szakmai tartalmat. Mindezt azért, hogy a szakmádban folyamatosan fejlődni tudj. Ez neked is és nekünk is jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget.

A mindennapokban fogsz velünk találkozni, ott vagyunk mindig az ügyfeleink között, figyelünk minden rezdülésre. Kicsit néha “olaszos” a hangulat nálunk – hangos és vidám -, azonban a céljaink elérését nagyon komolyan vesszük és mindent megteszünk azért, hogy megvalósítsuk őket. Tőled is ugyanezt várjuk!

/Móni, Beu/

Mi vagyunk a vezetőid és a tulajdonosok.

Móni

Beu

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!