Itt az új játékszered! Legyen szó futásról, bringázásról vagy úszásról, ez nagyon fog tetszeni!

Segítek céljaid elérésében és új csúcsok megdöntésében!
Állíts fel te is új csúcsot, ahogy én!
Én is rendszeresen futok és bringázok. Nem is tudnám elképzelni nélkülük az életem. Te is hű vagy kedvenc sportágadhoz, és készen állsz az edzésre minden nap? Élvezed, hogy egészséges vagy, de ugyanakkor kíváncsi is vagy, hogy meddig tudnál eljutni az adott sportágban? Tudom milyen nehéz, hogy az edzésben és céljaid elérésében a következő szintre léphess. De azt is tudom jól, mennyire nehéz, amikor valami nem stimmel… amikor valami nem áll össze a teljesítményben és nem tudod mitől. Azért vagyok most nagyon izgatott, mert mutatni szeretnék neked egy eszközt, ami sok év mérnöki munkájával és teszteléssel született meg és egy csapásra oldotta meg a fentebbi problémáimat. Ez az eszköz a Polar M400 HR sportóra. Egy világhírű szaklap /The Gadgeteer/ így írt róla:  Az M400 HR több, mint egy GPS-szel és intuitív felülettel ellátott hibrid eszköz, amely ötvöz egy edzésadatkövető és futó-, valamint kerékpár órát egyetlen könnyű, intelligens karórába. A magunkfajta sok ilyet olvas. Cég- és értékesítési vezetőként pedig különös kritikával kezelem ezeket a leírásokat. Ám most azt kell mondanom, hogy a Polar ezt nagyon eltalálta!

Képzeld el, hogy ezek után nem lesz olyan edzésed, amely után lógó orral és gyötrő érzésekkel kell hazamenned. Egy teljesen új dimenzió nyílik meg előtted. A tudatosság dimenziója. Még a séta, a munkalyere való betekerés is szokatlanul édes élvezetet fog jelenteni és imádni fogod, hogy az emberek végre azért fordulnak meg utánad, mert egy mosolygós embert látnak kora reggel. A futás és a tekerés újra hobbivá és kikapcsolódásá válik. A tudatosággal, melyet a mérhető eredmények hoznak.

Ugye mennyire más érzés ez? 🙂

Üdvözlettel: VILMOS

csapatkapitány, SzegedBike / Bicajozz.hu

Mitől más, mint a többi eszköz a kategóriájában?

Itt csak tényeket olvashatsz, amit a saját bőrömön próbáltam ki.

N

ÚJ EGYÉNI CSÚCSOK

Megdöntheted a rekordjaidat az M400 HR egyéni edzési céljaival és a Smart Coaching funkcióival és időzítőivel. Az M400 HR tudja, hogy mikor teljesítettél erőn felül, és erről értesít is.
N

FEJLŐDÉS MINDEN NAP

Az M400 HR rögzíti az összes edzésadatot a Polar kizárólagos Polar Flow webes szolgáltatásában. Az előrehaladásodat megtekintheted online vagy a mobilos alkalmazásban. A részletes adatoknak köszönhetően rendszerezetten és motiváltan edzhetsz.
N

SZEMÉLYRE SZÓLÓ BEÁLLÍTÁSOK

A legjobb eredmények eléréséhez személyre szabhatod az M400 HR karórát. Létrehozhatsz személyre szabott nézeteket minden egyes sportprofilhoz, így neked elég csak a legfontosabbra koncentrálnod.
N

TÁRSAD AZ EGÉSZ ÚT SORÁN

Az M400 HR egy hatékony eszköz a futáshoz, amely fenntartja a motivációdat is. Folyamatosan nyomon követi minden egyes mozdulatodat, hogy a legjobb teljesítményt nyújthasd. A GPS-szel és a „Back to start” (Vissza a kiindulási ponthoz) funkcióval biztonságosan fedezhetsz fel új útvonalakat.

Szinkronizálhatod a telefonodat az M400 HR-rel, fogadhatsz rezgő értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről és a közösségi oldalakról érkező értesítésekről a csuklódon, és mindent megtudhatsz, bárhol is legyél!

N

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!

Egy pillantással megtekintheted a bejövő hívásokat és SMS-eket. Az órával válaszolhatsz a hívásokra, vagy az edzés követelményeitől függően elutasíthatod őket.
N

LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ!

Akkor is kényelmesen elolvashatod üzeneteidet az M400 HR kijelzőjén, ha telefonod épp nincs kéznél.
N

LÉGY OTT, AHOL LENNED KELL!

Az M400 HR figyelmeztet a naptárban levő eseményekre, és garantálja, hogy ne késs el sehonnan.
N

ÁPOLD KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATAIDAT!

A csuklódon fogadhatsz értesítéseket a közösségi oldalakról, hogy mindent megtudj, bárhol is legyél.

Ami nekünk a legfontosabb:

Z

FEJLETT GPS

Az M400 HR beépített GPS-ének köszönhetően nyomon követheted a tempót, a megtett távolságot és a magasságot. A „Back to start” (Vissza a kiindulási ponthoz) funkcióval biztonságosan fedezhetsz fel új útvonalakat.
Z

AKTIVITÁSMÉRÉS

Az M400 HR folyamatosan nyomon követi a lépések számát, az alvásod minőségét és az elégetett kalóriák számát, amivel arra ösztönöz, hogy egész nap aktív legyél.
Z

PULZUSMÉRÉSEN ALAPULÓ EDZÉS

A pulzusmérésen alapuló edzés az egyik leghatékonyabb edzésmódszerek egyike. Te is kipróbálhatod ezt az edzésmódszert a Polar H7 pulzusmérőjével.
Z

FUTÁSI IRAM MÉRÉSE A CSUKLÓN

Figyeld az iramod, hogy javítsd futásod hatékonyságát, és elkerüld a sérüléseket.
Z

BECSÜLD MEG AZ ESEMÉNYRE VONATKOZÓ IDŐEREDMÉNYEIDET

A hosszú távú előrehaladásod alapján a futási index elemzése becslést ad arra vonatkozóan, hogy mennyi idő alatt futnád le az 5 km-t, a 10 km-t, illetve a félmaratont és a maratont az adott eseményen.
Z

POLAR FLOW

A Polar Flow online szolgáltatással és mobilalkalmazással megtervezheted, szinkronizálhatod és megoszthatod az edzéseidet. Minden adatot könnyen megtekinthetsz.
Z

SMART NOTIFICATIONS (OKOS ÉRTESÍTÉSEK)

A Smart Notifications funkcióval a telefonod értesítéseit közvetlenül az M400 képernyőjén jelenítheted meg.
Z

EGYÉNI CÉLOK

Megadhatod saját edzési céljaidat, és nyomon követheted az előrehaladásodat a Polar Flow funkcióval.

Brutális, de ezeket is tudja alapbeállításként!

Minden része a te igényeid szerint szabható.

TRAINING LOAD (EDZÉSTERHELÉS)

Megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezetedet, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát. A Polar Flow webes felületen érhető el.

REGENERÁLTSÁGI ÁLLAPOT

Megmutatja, hogy mennyi időre van szükséged a regenerálódáshoz a következő edzés előtt. A Polar Flow webes felületen érhető el.

FITNESZ TESZT

Ötperces, az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a háttér-információk alapján mérő teszt. A teszt rendszeres elvégzésével jól nyomon követhető a fejlődés.

FUTÁSI INDEX

Megmutatja, hogyan fejlődik a futási teljesítményed.

AZ EDZÉS HASZNA

Motiváló hatású visszajelzés rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ

Pontosan megadja az elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, a kor, a nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzésintenzitás alapján.

ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ)

Megmutatja, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, és gyakorlati tanácsokat ad a napi célod eléréséhez.

ACTIVITY BENEFIT (AKTIVITÁSI ELŐNYÖK)

Visszajelzést küld a napi, heti és havi aktivitásaidról, és megmutatja, hogyan segítenek az aktív döntések egészségesnek maradni.

FUTÁS PROGRAM

Eddz egy futóversenyre a Polar Flow személyre szabott és adaptív futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal egy olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz.

Nézzük meg részletesen:

MÉRETEK

 • Súly: 56,6 g
 • Vastagság: 11,5 mm
 • Kijelző mérete: 128 x 128 képpontos, magas felbontású kijelző

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Integrált GPS AssistNow™ műhold-előrejelző technológia
 • Aktivitásmérő
 • Kézi és automatikus körök
 • Audio alerts (Hangriasztások)
 • Vízálló
 • 4 MB flash memória
 • Tölthető, 190 mAh-s lítium-polimer akkumulátor
 • Az akkumulátor üzemideje akár 8 órányi edzésre elegendő GPS módban és Bluetooth Smart pulzusmérővel.

CSATLAKOZÁS ÉS ADATKAPCSOLAT

 • Standard micro USB-kábel PC és Mac számítógépekkel történő adatszinkronizáláshoz
 • Bluetooth Smart – mobil és szenzorok
 • A Polar Flow webes szolgáltatás Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, vagy újabb, és PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, vagy újabb rendszerekkel kompatibilis.
 • Polar Flow mobilalkalmazás-kompatibilitás
 • Frissíthető szoftver
 • A felhasználói felülethez választható nyelvek: angol, spanyol, portugál, francia, dán, holland, svéd, norvég, német, olasz, finn, lengyel, orosz, kínai, japán

Leegyszerűsítették neked!

Szinkronizálj minden edzési adatot az M400 HR és a Polar Flow web szolgáltatás és alkalmazás között Bluetooth Smart-tal.
Az edzés után, egy gyors áttekintésben nézd meg edzésedet és elemezd az eredményeidet a Polar Flow alkalmazás segítségével.

Gondoltak a tech megszállottjaira is!

Légy naprakész! A Polar hemzseg a kiváló alkalmazásoktól, szolgáltatásoktól és kiegészítőktől, amelyekkel kihasználhatod a termékeink nyújtotta előnyöket. Személyre szabhatod, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd. Nyomon követheted az előrehaladásodat a Polar Flow webes szolgáltatással és alkalmazással. POLAR FLOW WEBES SZOLGÁLTATÁS ÉS ALKALMAZÁS Kísérd figyelemmel napi fejlődésedet, és szerezz a célod elérését segítő útmutatást! Tudd meg, hogyan fokozhatod a jóllétedet a mindennapi szokásaiddal. POLAR COACH Ingyenes online eszköz kerékpár- vagy személyi edzők számára, amellyel nyomon követhetik a fejlődésedet. AZ ÉRZÉKELŐK KOMPATIBILITÁSA A Polar H7 Bluetooth® Smart pulzusmérővel pontos méréseket készíthetsz a pulzusszámodról. Ha fejleszteni szeretnéd technikádat és teljesítményedet, akkor használd a Bluetooth® Smart lépéshossz érzékelőt. MYFITNESSPAL Ügyelj az étkezésedre, és csatlakozz a világ legnagyobb élelmiszer-, táplálkozási és kalória-adatbázisához.

Vélemények

Olvasd el, mit modanak a szakértők!

„Tökéletesen ötvözi a GPS-szel és aktivitásmérővel ellátott futóórát és a mindennapi használatra tervezett karórát.” DC Rainmaker

„A piacon megtalálható legtöbb márkához hasonlóan a Polar M400 HR egész napon át nyomon követi a lépéseket, a távolságot, az alvásodat és az elégetett kalóriákat egy gyorsulásmérővel. De ez egy kiváló GPS-szel ellátott futóóra is, hülyebiztos teljesítményadat-megjelenítéssel (smart coaching), gyors GPS-zárral, és egy „hazataláló” funkcióval is el van látva.” T3

„A rengeteg funkcióval ellátott, vízálló Polar M400 HR számos funkciót nyújt a kezdő és haladó futóknak egyaránt. Visszajelzést is ad a napi aktivitásodról és az alvásodról.” CNET

Mit ajánlok a számodra?

Csak azt ami nekem is bevált. Szeretném neked elküldeni a számodra legjobban tetsző színű Polar M400 HR sportórádat, a bónusztermékekkel, melyet a futár két napon belül kiszállít hozzád, hogy azonnal elkezdhesd használni.

Mennyibe kerül?

Ez a “hülyének is megéri” kategória!

Ez körülbelül 30 pizza ára kiszállítással.

Mit gondolsz, melyik ad hozzá többet az életedhez? 30 pizza vagy a Polar M400 HR használatával megkapott tudatosság lehetősége?

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!