Sokan úgy tartják, hogy egy kerékpárt megjavítani, vagy esetleg összerakni nem nagy feladat. Ez valóban így van, viszont egy hozzá nem értő személy nem fogja tudni kiszűrni azokat a hibás részeket (legyen az bármilyen apró, vagy kevésbé lényegesnek tűnő rész), amit egy szakember akár első ránézésre, vagy első hallásra megállapít. A kerékpároknak is rendszeres törődésre van szükségük ugyanúgy, mint nekünk embereknek is, tehát ők is (bringák) rendszeres karbantartást igényelnek.

Nálunk, itt a SzegedBike-nál elsődleges kritérium a szerviz kapcsán, hogy csak precíz és minőségi munkával távozhatnak az ügyfeleink. Igyekszünk minél gyorsabban, és legjobb tudásunknak megfelelően elvégezni a szervizelést.

BEU

SzegedBike

*

Cserebringát kapnál a szerviz idejére! - Ingyen*!

Pontosan mit is jelent ez? Városi használatú kerékpárod behozod szervizre, amíg mi javítjuk addig díjtalanul kapsz egy másik szintén városi kerékpárt kölcsön! Így nem kell gyalogolnod, nem zökkensz ki a napi ritmusodból. Cserébe egy kérésünk van, jelentkezz be időpontra!

A telefonszámunk : +36 62 710 180

Az elvégzett munkánkra 100% Garanciát vállalunk*!

Garantáljuk, hogy a megrendelt munkát elvégeztük és erre 100% garanciát vállalunk, mert mi sem szeretnénk, ha máshol becsapnának bennünket!

Garanciát vállalunk arra is, hogy ha az átvételtől (előre egyeztetett időpontban) számított három munkanapon belül nem tudjuk megjavítani a kerékpárod, akkor a munkadíjat mi fizetjük – 3 napos gyorsasági Garancia*!

Garantáljuk azt is, hogy szezonban sem kell a szervizben heteket várnod, hogy időpontot kapj! Így amennyiben 5 munkanapon belül nem tudjuk vállalni bringádat, akkor a munkadíjat mi fizetjük – 5 munkanapos vállalási Garancia*!

*A fenti garanciák az elektromos kerékpárokra nem vonatkoznak, megértéseteket köszönjük!

E-Bike szerviz

Szeged vezető elektromos- és robbanó motoros kerékpár szervize vagyunk, továbbá a Z-tech, a Tornádó, a Polimobil elektromos és robbanómotoros kerékpárok Garanciális szervizei is hozzánk tartoznak. Ezen gyártók régebbi típusainak javítását is vállaljuk, ellenben más távol-keleti gyártók termékeit nem javítjuk – köszönjük megértéseteket!

Továbbá bármilyen Bosch, Shimano, Yamaha, Bafang, motoros pedelec (pedál szenzoros motormeghajtás) kerékpárok javítását is vállajuk – hiszen mi vagyunk a régió legnagyobb pedelec és elektromos kerékpár forgalmazói!

Jelentkezz be időpontra! A telefonszámunk : +36 62 710 180

Ügyfélkártya

Bármelyik vállalkozás elmondhatja, hogy neki mennyire fontosak a visszatérő ügyfelei! Mi ezt nem mondjuk, hanem bebizonyítjuk! 

Jutalmazzuk a hűségedet, mert ez nekünk azt jelenti, hogy jól végezzük a munkánkat és te elégedett vagy, hiszen ha nem így lenne akkor nem jönnél vissza!

A SzegedBike törzsvásárlói kártyával a kiállítás napjától 5% kedvezményt kapsz minden vásárlásodból, legyen szó kerékpárról, alkatrészről, szervizdíjról, vagy bármilyen bringás kiegészítőről!*

* a Törzsvásárlói kártya kedvezménye az akciós termékekre is további kedvezményt jelent, ellenben más speciális akciós kedvezményekkel – mint például 0% THM hitel, kupon akciók, szülinapi-, névnapi-, black friday- stb. akciókkal – nem összevonható!

év tapasztalat

megjavított bicikli

%

szervizgarancia

db ingyen cserekerékpár

“Elhúzódó garanciális ügyintézés alatt kaptam egy köcsön féket (kar+fékpofák tárcsafékhez). Nincs olyan hely, ahol ez ne számítana kiemelkedő jófejségnek. Köszi!” Péter Zoltán

“Nagyon gyorsan és kedvező áron megcsinálták a kerékpáromat, előzékenyek és udvariasak!” Vincze János

“Kedvesek, segítőkészek, és nem utolsó sorban értenek hozzá! Ajánlom!” Sárvári Katalin

Írj nekünk szerviz-időpontod kapcsán!

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!