fbpx

Legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, a bukósisak használata egyaránt fontos kerékpározás közben. Tekerhetsz az országutakon vagy a városban, a biztonság mindig elsődleges kell hogy legyen!

Árak és jellemzők

A bukósisakok fő célja a védelem, így az alapanyag kiválasztása az egyik legfontosabb feladat. Ezen felül még számos opcióból választhatunk, mint a különböző állíthatóság, forma, súly és szellőzés. A formája lehet aerodinamikailag előnyösebb vagy kevésbé előnyös, és tartósság szempontjából is több technológiai eljárás létezik. Viselője választhat erősített merevítéseket, valamint a kerékpárjához illő színt.

Gyártók hosszú sorával találkozhatunk, akik közül minden nevesebb márka fel tud mutatni valamilyen megbízható, törésbevizsgált darabot. Az ár általában megmutatja a sisak minőségét is. Úgy gondolom, ez az a kiegészítő, amin nem éri meg spórolni, hiszen a fejünket hivatott védeni. A különböző márkák között, ami az árakat illeti, nincs túlzottan nagy eltérés, az egyéb, fentebb említett jellemzőkben azonban már van, így vásárláskor érdemes ezek, valamint az ár/érték alapján dönteni.

Ismerjük meg a Casco-t!

A továbbiakban egy, már jól ismert márka néhány modelljét mutatom be, melyekben egytől-egyig jelen van a német minőség és megbízhatóság. A Casco termékei praktikusság és biztonság szempontjából is kiszolgálják a felhasználó igényeit. A trendet diktáló német gyártó jól kihasználja, hogy a kerékpárosok szeme ráállt a kezdetben megosztó, mára sokkal inkább menőnek számító speed-szériák formavilágára. A Casco, csúcstechnológiájának hála, nem cseréli le évről-évre a teljes palettát, kisebb módosítások azonban náluk is előfordulnak.

Új design született többek között a Speedster és Speedairo modellekre, így azon felül, hogy biztonságosak, mindenki találhat olyan bukót, ami külsőre is tetszik neki. A kínálat középpontjában továbbra is az Speedairo RS szerepel.

Teljesen új modell az Active 2., ami elődjéhez képest (Active TC) egy sportosabb, állítható napellenzővel, és egy megnövelt tarkóvédelmi zónával lett felfrissítve. A kis légterelő szárny a sisak tetején feldobja az eddig kissé konzervatív városi kinézetet. A biztonságból itt sem kell lejjebb adni, ennek ellenére ez az egyik legjobb ár/érték arányú fejfedő a Casco kínálatában.

A mountain bike-osok általában a Cuda modellt választják, melynek felhasználási területe az XC versenyzéstől egészen a hobbi endurózásig terjed. Azoknak is érdemes ezt választani, akik kevesebb kockázatnak teszik ki magukat, mint az említett riderek, de szeretnék teljes mértékben biztonságban érezni magukat.

A frissítő hullám a városi használatra szánt Roadster-t sem kerülte el. Ősztől új, exkluzív, selyemfényű színekben is megtalálhatóak, melyek elegáns ruházathoz vagy kimondottan munkába járáshoz illenek, ráadásul a hűvösebb évszakokban egy puha fülvédővel téliesíthetőek is.

A kínálatból természetesen a legkisebbeknek szánt modellek sem maradtak ki, a Fun-Generation, a Nori és a Mini-Generation sisakokkal a gyermekeket is biztonságban tudhatjuk.

Bukósisak vásárlásánál a legfontosabb adat a fejkör átmérője, hiszen ennek tudatában lehet meghatározni, hogy mekkora méret kell majd az adott sisakból. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyek lenne számodra az ideális, látogass el szaküzletünkbe, próbálj fel több modellt, és kérd bátran szakértőnk segítségét.
Webáruházunkban  minden Casco modellt, valamint számos ismert és minőségi márkát megtalálhatsz: http://www.bicajozz.hu/

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!