fbpx

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója a Spirit Man Kft. (székhely: 5900 Orosháza, Kossuth tér 8., 4/19.; adószám: 23149890-2-04; e-mail cím: szeged@bicajozz.hu, Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-94120/2016.). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a Spirit Man Kft.

Az oldal üzemeltetését a Spirit Man Kft. megbízása alapján az Görbe Roland E.V. (székhely: 6721 Szeged, Tisza Lajos krt. 27. 9. a.; adószám: 67338845-1-26) továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a weboldallal kapcsolatos szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel a weboldal tulajdonoshoz, a Spirit Man Kft.-hez fordulhatnak: szeged@bicajozz.hu.

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a Spirit Man Kft.  végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: szeged@bicajozz.hu e-mail címen.

A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!