fbpx

Csatlakozz a SzegedBike folyamatosan bővülő csapatához:

Minden pozíció legfontosabb feladata, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek!

Ez nálunk nem csak üres szavakat jelent, hanem tetteket!

Értékesítő

Ideális munkatárs

Értékesítő munkatársat keresünk a SzegedBike üzletbe és a Bicajozz.hu webshopba. Egy olyan embert, aki imádja a kerékpárokat. El tud igazodni a kerékpár alkatrészek, kiegészítők között, továbbá legalább alapszintű tudással rendelkezik a kerékpáros ipar területén és ezt a tudását szeretné a maximumra fejleszteni. Nem okoz neki gondot a felmerülő problémák, váratlan esetek megoldása az üzletben vagy a webes értékesítés esetében.

Fontos, hogy ezek birtokában légy: precizitás, csapatszellem, problémamegoldó készség, felelősségteljes munkavégzés, megbízhatóság, jó állóképesség, önálló munkavégzésre való képesség, rugalmasság, nyitottság, tanulékonyság, türelmesség.

Mik lesznek a feladatai (üzlet+webshop)?
• Napi szintű termék- és szolgáltatás értékesítés.
• Telefonon és e-mailben történő napi szintű kommunikáció az ügyfelekkel, beszállítókkal.
• Ügyfélkezelés, panaszkezelés.
• Felmerülő problémák kezelése.
• Logisztika.
• Megrendelés kezelés.

Ha magadra ismertél, akkor bővülő csapatunkba Téged keresünk, hogy hatékony és igazi lelkesedéssel bíró kolléga legyen az új társunk. (Bizony, ez nem az a klasszikus unalmas munka státusz, és a csapat sem szokásos:) ) Mutatok még néhány támpontot. Lentebb pedig megtalálod a jelentkezési űrlapot.

Előnyök

Gyakorlat az értékesítésben.
Kerékpárok széleskörű ismerete.
Nyitottság az újdonságok iránt, tanulékonyságra való hajlandóság,. önfejlesztés.

Ilyen lesz egy napod

  • Értékesítés 40% 40%
  • Kommunikáció az ügyfelekkel 40% 40%
  • Megrendelések kezelése 10% 10%
  • Panaszkezelés 10% 10%

Kerékpárszerelő

Ideális munkatárs

Kerékpárszerelőt keresünk. Egy olyan embert, aki rendelkezik releváns szakmai tapasztalattal, kontrollálni, irányítani és szervezni tudja a Dél-Alföld legmenőbb szervizének napi működését, feladatait. Ez az ember képes a felmerülő problémákat higgadtan, legjobb tudásának megfelelően kezelni, felmérni és megoldani.

Nyitott a rohamosan fejlődő kerékpáros ipar újdonságaira, az újonnan kifejlesztett technológiák elsajátítására, és azok gyakorlati alkalmazására.

Fontos, hogy ezek birtokában légy: precizitás, csapatszellem, problémamegoldó készség, felelősségteljes munkavégzés, megbízhatóság, jó állóképesség, önálló munkavégzésre való képesség, rugalmasság, nyitottság, tanulékonyság.

Ha magadra ismertél, akkor bővülő csapatunkba Téged keresünk, hogy hatékony és igazi lelkesedéssel bíró kolléga legyen az új társunk. (Bizony, ez nem az a klasszikus unalmas munka státusz, és a csapat sem szokásos:) ) Mutatok még néhány támpontot. Lentebb pedig megtalálod a jelentkezési űrlapot.

Előnyök

Kerékpárszerelői gyakorlat.
Legújabb kerékpáros technológiák ismerete.
Pedelec, elektromos kerékpárok ismerete, szerelése.

Ilyen lesz egy napod

  • Napi szintű munkaszervezés. 10% 10%
  • Napi szintű kontroll. 10% 10%
  • Kerékpár szerelés, javítás, beüzemelés. 55% 55%
  • Pedelec, elektromos kerékpár szerelés, javítás, beüzemelés. 25% 25%

Kik vagyunk és mit csinálunk?

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy családias és baráti hangulatú, jelenleg 10 fős cég. Cirka 3,5 év alatt lettünk a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros vállalkozása, amely több mint 50 beszállítóval dolgozik. Évente 10.000-nél is több ügyfelet szolgálunk ki és nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárt értékesítünk. Mindenki azért dolgozik, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, kerékpár alkatrészekkel, kerékpáros kiegészítőkkel, kerékpár szervizzel, elektromos kerékpárokkal, sportórákkal, túra felszerelésekkel kapcsolatos problémáira MEGOLDÁST nyújtsunk.

Magyarországon egyedülálló szemlélettel, 100%-ban az ügyfél igényeire és problémáira szabott megoldásokat kínálunk. Részletes tudásanyagokkal támogatjuk a vásárlást megelőző információ gyűjtést, kendőzetlen őszinteséggel tárjuk fel az iparág gyengeségeit, hogy az ügyfeleink ideális döntést tudják meghozni. Segítünk vásárlóinknak, hogy meg tudják érteni és el tudják dönteni mi is számukra az ideális választás!

Azt szokták mondani rólunk az ügyfeleink, Magyarország leggyakorlatiasabb kerékpár értékesítő cége vagyunk. Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Nálunk nem nekünk dolgozol, hanem velünk dolgozol!

Ezért jó velünk dolgozni.

Fiatalos és fiatal csapat

Fiatalos, lendületes és motivált csapat vagyunk. Nálunk fontos az összetartás, a nyitottság és a csapatszellem.
Igyekszünk minél több újdonságot, új fajta technológiát elsajátítani, megtanulni, hogy a lehető legjobb tudásunkat használjuk a napi munkavégzésünk során.
A leghatékonyabb napi szintű munkavégzés mellett igyekeztünk egy családias, “szeretek bejárni dolgozni” légkört kialakítani, amit az összetartó csapatnak köszönhetően sikerült is megvalósítani, és napi szinten fenntartani.

TOP szakmai színvonal

Folyamatos tanulás, újdonságok iránti érdeklődés, kitartás, és a motiváltságunk eredménye az elégedett ügyfeleink növekvő száma.
A csapatban dolgozó kollégáinktól is elvárjuk a folyamatos fejlődést/tanulást. A szakma újdonságainak elsajátítását és megismerését.

Megoldásokban való gondolkodás

A kétségbeesés és a pánik helyett igyekszünk mindannyian a megfelelő, a leggyorsabb és a leghatékonyabb megoldást megtalálni.
Mivel tudjuk. hogy “nincs lehetetlen csak olyan ember, aki tehetetlen.”

Az ember a legfontosabb

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad a csapatunkban és a munkahelyeden. Igyekszünk mindent megteremteni az ideális munkavégzéshez. Minőségi üzlet- és munkatér, jól megfizetett csapattagok, adott a hatékony munkavégzés és hozzá minden eszköz.
Problémák megbeszélése, javaslatok elfogadása és megvalósítása.
Csapatszintű gondolkodás, odafigyelés, tolerancia egymás iránt.

Értékelés, eredmények

A javítandó, fejlesztendő területek feltárása csak pontos eredmények kimutatásával működik. Ehhez igyekeztünk egy olyan rendszert kifejleszteni, ami könnyen kezelhető, átlátható, azonban még is a legpontosabb eredményeket mutatja. Legyen szó egyéni, vagy csoportos érdekeltségről.

Beu

Móni

Mi vagyunk a vezetőid és a tulajdonosok.

Mi, mint tulajdonosok és vezetők is napi szinten résztveszük az üzlet és a webshop életében. Szeretjük ismerni az ügyfeleinket, fontosak számunkra a visszatérő vásárlók. Szeretünk mindenről tudni, ami a napi tevékenységek közben, alatt zajlik.
Néha kicsit olaszos a hangulat. Hangosak vagyunk, és vidámak. Egy igazi fiatalos, bevállalós, lendületes, élettel teli csapat.
Mindemellett komolyan vesszük a munkánkat, a céljaink elérését és megvalósítását.
Tőled is ugyanezt várjuk!

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!