fbpx

Webáruház kezelő

👀 🤓 Keressük webáruház kezelő csapattársunkat a „bicajozz.hu” bicikli szerető, családias és fáradhatatlan csapatába. 🚴💞 Ha neked is közel áll a szívedhez a bringázás, kérlek, olvass tovább!

🏆 Már félig nyertes vagy nálunk, ha: alapszintű tudással rendelkezel a kerékpárokról, alkatrészeikről és kiegészítőikről, ⚙️ emellett pedig nem ismeretlen terep számodra a webáruházak háttérmunkájának világa sem. 🤝 Sőt, ha van benned egy nagy csipet humor, jókedv és lelkesedés, a legjobb helyen leszel csapatunkban!

🌐 Hogy mik lesznek a feladataid?
▫️ termékek, fotók, leírások feltöltése a webshopba
▫️ termékárazások frissítése
▫️ termékek rendezése, ellenőrzése és javítása
▫️ a termékstátuszok folyamatos megfigyelése, frissítése
▫️ szállítási költségek, jótállások beállításainak kezelése

🟢 Mit szeretnénk tőled?
▫️ ne legyen ismeretlen a webáruházak kezelése
▫️ légy tapasztalt és magabiztos az Excelben
▫️ légy olyan precíz, felelősségteljes és nyitott, amilyenek mi is vagyunk!

🔴 Hogyan tudsz jelentkezni?
✔️ Küldd el önéletrajzod az allas@szegedbike.hu e-mail-címre. Köszönjük.

🔥👀 Ha magadra ismertél, akkor Téged keresünk bővülő csapatunkba, hogy egy igazán hatékony és lelkes kolléga legyen az új társunk!

Szeged Bike kerékpár bérlés kölcsönzés tesztközpont

Kik vagyunk és mit csinálunk?

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy “kis-olasz-családi” hangulatú, jelenleg 9 fős vállalkozás. Cirka 5 év alatt lettünk a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros komplexuma, és webshopja. Több mint 50 beszállítóval dolgozunk, évente 20.000-nél is több ügyfelet szolgálunk ki. Nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárnak “adunk új otthont” az ügyfeleink által.

Mi, itt a SzegedBike-ban minden nap azért dolgozunk, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, a kerékpár alkatrészekkel és kiegészítőkkel, a kerékpáros kiegészítőkkel és ruházattal, valamint sportórákkal és szervizzel kapcsolatos problémáikra, kérdéseikre és igényeikre megoldást és segítséget nyújtsunk.

Igyekszünk részletes tudásanyagokkal támogatni a vásárlást megelőző információ gyűjtést, lehetőséget biztosítani a kerékpárok vásárlás előtti kipróbálására. Sőt ragaszkodunk is hozzá.

Ezért jó velünk dolgozni.

Fiatalos és fiatal csapat

Fiatalos, lendületes és motivált csapat vagyunk. Nálunk fontos az összetartás, a nyitottság és a csapatszellem.
Igyekszünk minél több újdonságot, új fajta technológiát elsajátítani, megtanulni, hogy a lehető legjobb tudásunkat használjuk a napi munkavégzésünk során.
A leghatékonyabb napi szintű munkavégzés mellett igyekeztünk egy családias, “szeretek bejárni dolgozni” légkört kialakítani, amit az összetartó csapatnak köszönhetően sikerült is megvalósítani, és napi szinten fenntartani.

TOP szakmai színvonal

Folyamatos tanulás, újdonságok iránti érdeklődés, kitartás, és a motiváltságunk eredménye az elégedett ügyfeleink növekvő száma.
A csapatban dolgozó kollégáinktól is elvárjuk a folyamatos fejlődést/tanulást. A szakma újdonságainak elsajátítását és megismerését.

Megoldásokban való gondolkodás

A kétségbeesés és a pánik helyett igyekszünk mindannyian a megfelelő, a leggyorsabb és a leghatékonyabb megoldást megtalálni.
Mivel tudjuk. hogy “nincs lehetetlen csak olyan ember, aki tehetetlen.”

Az ember a legfontosabb

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad a csapatunkban és a munkahelyeden. Igyekszünk mindent megteremteni az ideális munkavégzéshez. Minőségi üzlet- és munkatér, jól megfizetett csapattagok, adott a hatékony munkavégzés és hozzá minden eszköz.
Problémák megbeszélése, javaslatok elfogadása és megvalósítása.
Csapatszintű gondolkodás, odafigyelés, tolerancia egymás iránt.

Értékelés, eredmények

A javítandó, fejlesztendő területek feltárása csak pontos eredmények kimutatásával működik. Ehhez igyekeztünk egy olyan rendszert kifejleszteni, ami könnyen kezelhető, átlátható, azonban még is a legpontosabb eredményeket mutatja. Legyen szó egyéni, vagy csoportos érdekeltségről.

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!