Futurisztikus járművek tesztközpontja a SzegedBikeban

Nem volt kérdés. Miért? A Razor mindig vezető szerepet töltött be az új járművek és akciósportok bevezetésében, így nem volt kérdés, hogy már nálunk is tudsz tesztelni és vásárolni a legjobb modellekből.

N

Tesztelj teljesen ingyenesen

Természetesen minden eszközt ingyen tudsz kipróbálni. Futurisztikus élmény minden modell, a csapat is kipróbálta (ki több, ki kevesebb sikerrel).

N

Rollerek és elektromos rollerek

Lépj fel egy eredeti Razor rollerre, mutass be nagy trükköket, vagy cirkálj stílusosan a városban! Csak a Razor rollereket jellemzi innovatív design, páratlan minőség és menő stílus. Teszteld a legújabb modelleket, valamint az eredetieket, amelyek útjára indították a Razor forradalmat.

N

Várnak a futurisztikus járművek

A gyors és vagány Razor járgányok a gokart, a háromkerekű és az elektromos járművek újragondolásai. Gördülj a Razor különleges deszkáin! Abban biztos lehetsz, hogy megfordulnak utánad – és hogy dőlni fog az adrenalin. Driftelj, pörögj és szikrázz az új Razor járgányokkal.

Razor E300

Maximum kihasználás

Nagyobb platformjával, masszív vázával és kerekeivel az E300 a Razor leggyorsabb elektromos rollerje: akár 24 km/óra sebességgel is képes haladni. Indíts, hogy érezd a sebességet és az elektromos energia erejét! A Razor elektromos rollerekben elég kakaó van ahhoz, hogy bárhova elvigyenek, ahova szeretnéd. A gazdaságos városi rollerektől a vidéki cirkálókig minden elektromos roller élménnyé változtatja az utazást. Lépj fel, indíts, és irány a tökéletes szórakozás!

Razor Hovertrax 2.0

A Hovertrax forradalom folytatódik!

Készülj a forradalmi járgány második fordulójára az új és továbbfejlesztett Hovertrax™ 2.0-val! A Hovertrax 2.0 nyomás nélküli önegyensúlyozó érzékelőjével, még több védelmet nyújtó sárhányó-ütközőivel és menő kék LED fényeivel minden eddiginél könnyebbé teszi a futurisztikus utazást akár 60 percen keresztül. Vedd ki az akkumulátort egy mozdulattal: a gyorscsere funkciónak köszönhetően a pörgés azonnal folytatódhat!

u

Hogyan tudsz tesztelni?

Nincs szükség bejelentkezésre, előzetes egyeztetésre. Elég hozzánk bejönnöd a SzegedBikeba és már fel is pattanhatsz a kiválasztott modellre.

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!