fbpx

Kik vagyunk és mit csinálunk?

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy “kis-olasz-családi” hangulatú, jelenleg 9 fős vállalkozás. Cirka 5 év alatt lettünk a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros komplexuma, és webshopja. Több mint 50 beszállítóval dolgozunk, évente 20.000-nél is több ügyfelet szolgálunk ki. Nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárnak “adunk új otthont” az ügyfeleink által.

Mi, itt a SzegedBike-ban minden nap azért dolgozunk, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, a kerékpár alkatrészekkel és kiegészítőkkel, a kerékpáros kiegészítőkkel és ruházattal, valamint sportórákkal és szervizzel kapcsolatos problémáikra, kérdéseikre és igényeikre megoldást és segítséget nyújtsunk.

Igyekszünk részletes tudásanyagokkal támogatni a vásárlást megelőző információ gyűjtést, lehetőséget biztosítani a kerékpárok vásárlás előtti kipróbálására. Sőt ragaszkodunk is hozzá.

A csapat

Hello Szeged, hello Magyarország, Móni vagyok! 🙂

2013-ban úgy döntöttünk az üzlettársammal, hogy az akkori két kisebb üzletünket (Orosházán, Csongrádon) felváltjuk egy nagyobb kihívással, ami Szegeden kezdődött el, a SzegedBike révén (a bicajozz.hu mögött álló fizikai kerékpár szaküzlet és szerviz).

Jelenleg én vagyok cégünk egyik vezetője és tulajdonosa, de igyekszem a napi szintű értékesítésbe is belefolyni, hogy minél több szakmai dolgot el tudjak sajátítani. Természetesen elsődleges dolgom a cég napi működésnek irányítása, de emelett időt szentelek a munka melletti sportolásra is. Rendszeresen járok spinning órákra, futni és kerékpározni is.

Én azt az elvet vallom, hogy azokról a termékekről tudom a legjobban elmondani a véleményem (legyen az pozitív, vagy negatív), és szívvel, lélekkel értékesíteni is, amiket én magam is kipróbálok. Legyen szó egy Hercules pedelec kerékpárról, egy Casco sisakról, egy Razor rollerről, vagy bármiről, ami megtalálható a termékpalettánkban.

Általában egy “kis olasz családnak” szoktuk magunkat nevezni, mert elég hangosak vagyunk és nem azért mert vitatkozunk, hanem mert egyszerűen mi itt a SzegedBike-nál ilyen olasz mentalitással bírunk.

Móni

tulajdonos

Sziasztok, én Beu vagyok!

2015-ben tanulmányaim befejezése után, úgy döntöttem hogy hazaköltözöm Budapestről és belekóstolnék a kereskedelembe, a vállalkozói életbe (ami akkor még azért picit távol állt tőlem), bár vendéglátás és idegenforgalom szakon végeztem, majd kicsit belekóstoltam a divat világába is. Mivel a SzegedBike a mi “kis” családi vállalkozásunk volt, ezért adott volt a lehetőség, hogy kipróbáljam magam a kerékpáros szakmában és a vállalkozói életben is. Azóta a SzegedBike szerves részévé váltam, és a SzegedBike is az életem szerves részévé vált. Elég széleskörű a feladat listám, és hosszú is lenne leírni. De a mindennapokban találkozhattok velem személyesen is az üzletben, vagy akár az online értékesítésben is.

Előszeretettel próbálok ki új hobbikat és sportokat, legyen az a SUP-olás, a Kitesurf, de pár évvel ezelőtt a bringázás is így kezdődött.

Minden nap azon dolgozunk a kollégáimmal, hogy minél több szakmai újdonságot eljuttassunk hozzátok, hogy minél több rendezvényen, eseményen és túrán találkozzatok velünk, és ha betértek hozzánk akkor a legjobb szakmai tudásunkkal tudjunk kiszolgálni.

Beu

ügyvezető, tulajdonos

Helló Mindenki! 😀 Nem csak Arielnek, nekem is igen fura a nevem: Kovács Némedi Arnold, de maradjunk csak az Arninál.

Én vagyok a legújabb tagja a kis csapatunknak. Ezelőtt lehúztam jópár évet Magyarország legnagyobb kerékpár nagykereskedésénél, ahol nem csak kipróbáltam magam szinte minden munkakörben, de mindet maradéktalanul el is tudtam végezni. Majd úgy gondoltam, hogy ideje váltani, belekóstolni valami újba, de mégis másba. Szeged városa mindig is vonzott, azt állítja mindenki, hogy ez a napfény, az igazi halászlé, és a gyönyörű lányok városa, ezért gondoltam, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal, és ide költözöm. A munkámból adódóan már ismertem a SzegedBike-ból néhány embert, ezért tudtam, hogy nem fogok csalódni, amikor ide jelentkeztem. Nem csalódtam. Találkozhattok velem személyesen a boltban, a telefon másik végén, de a webes rendelések leadása után elektronikus formában is vissza köszönök. Új srácként igyekszem minimum 100%-on teljesíteni, amiben nem csak a kollégák segítségét kapom meg, hanem akarva-akaratlanul Tőletek, vásárlóktól is ezernyi dolgot tanulok minden nap, és ezt köszönöm is Nektek.

Bármilyen hihetetlen, nem a kerékpárok szeretete miatt választottam az ország egyik legnagyobb bringás (bringa mániás) boltját, viszont azt látom magamon, hogy a kollégák jó (vagy rossz) hatást gyakorolnak rám e téren. Itt most jönne az a rész, hogy mi a hobbim, satöbbi. Nincs olyanom, hogy hobbi, amihez éppen kedvem van, azt csinálom: vagy 3D-s modellt építek bármilyen járműről, vagy csak vezetek az éjszakában, bütykölöm a laptopomat, mindig találok valami új dolgot magamnak.

Ilyen volt ez a Szegedre költözős sztori is…

Arni

értékesítő

Hello mindenki, Robi vagyok!

A csapat legidősebb tagja, de nem bácsi. 🙂 A 80-as évek óta foglalkozom bringákkal, eredetileg csak hobbi szinten kezdtem, de azóta már mélyebben belesüllyedtem a kerékpárok javításának rejtelmeibe és a kezdetektől fogva képzem magam. 2016 augusztusában keveredtem ebbe a csapatba, aminek azóta is őszintén örülök. 2016 előtt nem foglalkoztam szakmai szinten kerékpárokkal, de szerencsére ide kerültem és itt érzem magam otthon. A Szegedbike-nál kerékpár karbantartóként dolgozom, de néha (amikor szükség van rám) az értékesítésben is részt veszek. Hobbiként otthon is kerékpárokat, elektromos és robbanómotoros kerékpárokat javítok. Ebben a csapatban úgy érzem magam, mintha egy nagy olasz család tagja lennék.

Robi

szerviz

Sziasztok, Roli vagyok.

A marketing és kommunikációs folyamatok felelőse és kivitelezője a cégnél. (Tehát, ha esetleg most vagy az előbb felugrott egy ablak, ami elkéri az e-mail címed valami szuper ajándékért vagy kuponért cserébe.. na az én voltam, én állítottam be).

Nagyságrendileg 3 éve kezdődött a közös történetünk. Hogy hogyan is találkoztam elsőként a SzegedBikekal? Az egy kacifántos, kicsit hosszabb sztori. Később elmesélem. Térjünk át másra:

Természetesen nekem is van kerékpárom, egy Giant Roam 0 Disc férfi cross, teli szintén Giant kiegészítőkkel. Nagyon szeretem. Bár bírja a terepet, főként városi kerékpárként használom.

Vissza az legelejére. Ahogy írtam minden marketing és kommunikációs folyamat az én kezemen fut át, tehát, ha valami meglátásod van, azt nagyon szívesen fogadom. Tényleg. Aranyat érnek a visszajelzéseitek, amikre mindig sarkalatosan figyelünk. Köszi a figyelmet, jó böngészést.

Roli

marketing

Hol találkozhatsz velünk?

SzegedBike

Z
A Dél-Alföld legnagyobb bringás komplexuma vagyunk
Z

Üzletünkben mindent megtalálsz, amire a kerékpározáshoz szükséged van

Z
Egyedülálló szolgáltatásainkkal igyekszünk ügyfeleink vásárlásait színesíteni, és még exkluzívabbá tenni
Z
Túráinkon közösséget építünk és élményt adunk
Z
Eseményeinken lehetőséget biztosítunk a kerékpáros és rolleres szakma újdonságainak kipróbálására

Bicajozz.hu

Z
Szakértő kollégák segítenek telefonon és e-mailen keresztül is a tökéletes választásban
Z
Több mint 40.000 termék
Z
0% THM ingyen hitel

Rollerezz.hu

Z
Minden, ami rollerekkel kapcsolatos
Z
Magyarországon egyedülálló Footbike tesztelési lehetőség
Z
Szakértő segítség a választásban
Z
14 napos termék cseregarancia

Ezekre (is) nagyon büszkék vagyunk

Vásárlóink értékelései

TAlálkozzunk a SzegedBike-ban vagy a Bicajozz.hu-n

E-mail cím

Telefonszám

+36 62 710 180

Cím

6725 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 53.
(az új Minipak mellett)

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!