fbpx

A bringázás nem más, mint életérzés egy kis szenvedéllyel megtöltve. Amikor kerékpárt és hozzá kiegészítőket választok, nálam mindig az egyediség, és a minőség dukál. Legyen szó túrázásra alkalmas útitársról, vagy éppen a mindennapos városi használatra szánt bringámról. Mint minden nőnek, nekem is az az első gondolatom, akár ékszert, akár egy festményt választok a lakásba, vagy épp az idei bringámat nézem ki a katalógusból – hogy az enyém legyen a legkülönlegesebb. 🙂

 

 

Nem volt ez máshogy akkor sem, amikor 1,5 évvel ezelőtt kiválasztottam a jelenleg is minden nap használt Bottecchia Dolce Vita kerékpáromat. Tipikusan a “meglátni és beleszeretni” érzés kapott el már az első pillanatban. Egy vintage stílusú, krém és barna színkombinációból összeállított “kis csoda”. Amikor rámondtam az igent, nem a “tudása” érdekelt, vagy hogy mire fogom használni, hanem fejben már ott jártam, hogy milyen kiegészítőkkel fogom még “csinosabbá” varázsolni. – mégis csak Nő vagyok 🙂

 

Egy közel 100 éves múltra visszatekintő olasz kerékpárgyártó cég. Az egyik legrégebbi olasz kerékpármárka, melynek története egészen a XX. század elejéig nyúlik vissza. Fő profiljuk az országúti, időfutam és MTB kerékpárok gyártása. Minőségi, divatos, egyedi olasz stílusban és minőségben.

És, hogy hogyan varázsoljuk még csajosabbá és saját egyediségünknek megfelelőbbé a bringánkat? Egyszerű a válasz: válasszunk minőségi és prémium, de egyben egyedi stílusban gyártott márkák termékei közül.

Ha kosárról van szó, nálam csak is a holland Basil cég termékei jöhetnek szóba. Fonott kosaraik a legstrapabíróbbak, ám egyszerű és visszafogott irányt  képviselnek, de amikor felkerül a bringádra még a lélegzeted is eláll, és csak annyit tudsz mondani, hogy hűha.

Ha Basil, akkor ne felejtsük el a színes és mintás csengőiket sem. Azt gondoljuk, hogy a csengő nem fontos, ez azonban nem így van. Egyrészt kötelező tartozéka a kerékpárnak, másrészt a legegyszerűbb kiegészítő, amivel a bringa tulajdonosa kifejezheti egyediségét. A csengő választás, ugyanolyan meghatározó szerepet tölt be, mint amikor egy csinos, elegáns, de visszafogott ruhához egy különleges ékszert választunk.

 

 

A Basil egy holland, kerékpár kiegészítőket (kosarak, csengők, táskák) gyártó cég. A vállalat története csupán 40 évvel ezelőtt kezdődött, kis családi vállalkozásnak indult, melyet ma már Európa szerte ismernek és kedvelnek az emberek. Szenvedélyük, olyan kiegészítők gyártása, melyek még vonzóbbá és szórakoztatóbbá teszik a kerékpározást, emelett gyönyörűek és funkcionálisak.

És ha ezek az apró, de kihagyhatatlan kiegészítők mind meg vannak, akkor már csak egy igazán fontos dolog hiányzik, ami az életedet is megmentheti bizonyos helyzetekben. Ez nem más, mint a fejvédő. Természetesen én is tipikus női felfogással rendelkezem: minek az nekem, úgy sem lehet bajom, meg egyébként is csak a frissen szárított hajamat nyomja szét. Viszont vannak szituációk az életben, amikor átértékeljük a sisak használatát. És ha találunk egy olyan márkát, ahol a biztonság mellett a különleges megjelenés is számít, akkor tujduk, hogy nagyon jól válaszottunk. Így kezdődött az én történetem is a Casco sisakokkal és napszemüvegekkel. Miért fontos mindez? Ütöttek már el, bár apró karcolásokkal megúsztam, de lehetett volna rosszabb is. Viszont mióta a Casco Roadster – kifejeztetten nőknek, városi használatra készült – sisakját használom, félelem nélkül tekerek végig a városon, mert tudom, ha esek a sisakom fog összetörni, és nem a fejem. Emellett a design egy plusz önbizalmat is ad, főleg ha még felveszed a sisakhoz választott (szintén Casco) SX-61 Rose Gold napszemüveget is. Ha ez mind meg van és felülök a Dolce Vitamra, előtör belőlem az az érzés, mint a filmek tipikus jeleneteiben: “felemelt lábbal, boldogan gurulsz végig Toszkánában” feeling.

Az európai sisak manufaktúra, egy családi tulajdonban lévő német cég. 1989-ben alapították, és azóta kizárólag a prémium minőségő sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják. Az egyedi formavilág, az exkluzív megjelenés és a jól átgondolt fejlesztések teszik Európa egyik vezető sisakmárkájává.

Szia, Beu vagyok! Köszönöm, hogy elolvastad ezt a blogcikket. Mi a SzegedBikenál és a Bicajozz.hu-nál a legfontosabb feladatként azt pozícionáljuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ezért született a SzegedBike blog is. Mindenki azért dolgozik, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, kerékpár alkatrészekkel, kerékpáros kiegészítőkkel, kerékpár szervizzel, elektromos kerékpárokkal, sport órákkal, túra felszerelésekkel kapcsolatos problémáira MEGOLDÁST nyújtsunk.

Beu

cégvezetés, SzegedBike / Bicajozz.hu

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!