fbpx

🚴 Tegyük rendbe a bringád!

👨‍🔧🚲 Te sem zsírozod meg a kormánycsapágyat, 🧐 és az otthoni centrírozás sem megy? ➡️ Ha nincs megfelelő felszerelésed, 🔧 mi megoldjuk helyetted az alapos karbantartást!

🚴Készítsd fel a bringád a ❄️ hideg utakra, vagy a téliálomra 💸 kedvezményes nagygenerál szervizünkkel! 👉 Amit elvégzünk majd helyetted a bicajodon:
✅Alaposan lemossuk a kerékpárod
✅Megolajozzuk a láncot a rozsda ellen
✅Megvizsgáljuk a kereked (sérülés, nyomás)
✅Felszereljük új lámpádat/kitámasztód/kulacstartód
✅Zsírozzuk a kormánycsapágyat, kerekeket
✅Beállítjuk fékeket, és a váltókat
✅Centrírozzuk a kerekeket.

🔧 Nagygenerál szervizünk 25.000 Ft helyett most -20% kedvezménnyel, csak 20.000 Ft

Minden más szervizelésünknél:
🛞 anyag árára -10% kedvezményt,
🛞 a munkadíjára pedig -15% kedvezményt adunk!

🚴 Hozd el hozzánk a bicajod, és mi kipofozzuk, hogy az első napos 🌼 tavaszi délután rögtön rá tudj pattani, vagy, hogy ❄️ télen továbbra is gördülékenyen működjön alattad!

Kerékár szerviz Szeged

Kerékpár szerviz: Nagyon sokan úgy tartják, hogy egy kerékpárt megjavítani vagy összeszerelni nem egy nagy feladat. Ez valóban így van, viszont itt hozzá kell tennünk, hogy egy hozzá nem értő személy nem fogja tudni úgy kiszűrni, mint egy szakember a kerékpár szervizben. Mi, itt a kerékpár szervizben sokszor már első ránézésre, vagy első hallásra is sejteni tudjuk, hogy mi lehet az adott kerékpár hibája.

Mivel is foglalkozunk mi, mint kerékpárszerelők és karbantartók? Mi a kerékpár szerviz?

  • Kerékpárok javításával, legyen az egy defekt, egy kormánycsapágy probléma, vagy egy nagy generál. A legapróbb alkatrészek hibájától kezdve mindent orvosolunk neked a kerékpárodon, amire szükséged van.
  • Új kerékpárok beüzemelésével, ugyanis bármennyire hihetetlen is, de az új kerékpárok darabokban érkeznek meg hozzánk a gyártóktól és olyan ez, mint a legózás.. Amíg nincs minden “darabka” a megfelelő helyen addig nem fog összeállni az “építmény”.
  • Pedelec kerékpárok beüzemelésével, és szervizelésével, valamint rollerek és elektromos rollerek karbantartásával és vásárlásra alkalmas beállításával.

Nálunk, itt a SzegedBike kerékpár szervizben elsődleges kritérium, hogy csak precíz és minőségi munkával távozhatnak az ügyfeleink. Igyekszünk minél gyorsabban, és legjobb tudásunknak megfelelően elvégezni a szervizelést.

*

Cserebringa - a szerviz idejére (INGYEN)

Amíg nálunk van szervizen a bringád, és ezidő alatt nincs mivel közlekedned, addig mi biztosítunk neked egy bringát. Természetesen mindezt INGYEN, semmilyen díjat nem fogunk felszámolni érte. (Aggodalomra semmi ok.) Cserébe egy kérésünk van, jelentkezz be időpontra!

A telefonszámunk : +36 62 710 180

Pedelec kerékpár szerviz

Bármilyen Bosch, Shimano, Yamaha, vagy Bafang motoros pedelec (pedál szenzoros motormeghajtás) kerékpárok javítását is vállaljuk.

Ügyfélkártya

Bármelyik vállalkozás elmondhatja, hogy neki mennyire fontosak a visszatérő ügyfelei! Mi ezt nem mondjuk, hanem bebizonyítjuk! 

Jutalmazzuk a hűségedet, mert ez nekünk azt jelenti, hogy jól végezzük a munkánkat és te elégedett vagy, hiszen ha nem így lenne akkor nem jönnél vissza!

A SzegedBike törzsvásárlói kártyával a kiállítás napjától 5% kedvezményt kapsz minden vásárlásodból, legyen szó kerékpárról, alkatrészről, szervizdíjról, vagy bármilyen bringás kiegészítőről!*

* a Törzsvásárlói kártya kedvezménye az akciós termékekre is további kedvezményt jelent, ellenben más speciális akciós kedvezményekkel – mint például 0% THM hitel, kupon akciók, szülinapi-, névnapi-, black friday- stb. akciókkal – nem összevonható!

év tapasztalat

megjavított bicikli

%

szervizgarancia

db ingyen cserekerékpár

“Elhúzódó garanciális ügyintézés alatt kaptam egy köcsön féket (kar+fékpofák tárcsafékhez). Nincs olyan hely, ahol ez ne számítana kiemelkedő jófejségnek. Köszi!”
Péter Zoltán

“Nagyon gyorsan és kedvező áron megcsinálták a kerékpáromat, előzékenyek és udvariasak!”
Vincze János

“Kedvesek, segítőkészek, és nem utolsó sorban értenek hozzá! Ajánlom!”
Sárvári Katalin

TAlálkozzunk a SzegedBike-ban vagy a Bicajozz.hu-n

E-mail cím

Telefonszám

+36 62 710 180

Cím

6725 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 53.
(az új Minipak mellett)

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!