Női városi kerékpárválasztó okosoldal

Melyik nő örül annak, ha kedvenc ruhája szembe jön vele az utcán? Nos azt kell mondjam, hogy ma már a kerékpár-ipar követi a divatot, így biztos, hogy minden hölgy talál a saját számára megfelelő bringát. Garantálom, ha ezt a pár sort elolvasod, akkor már te is önállóan el fogod tudni dönteni, hogy milyen bringát szeretnél; és ráadásul az a te igényeidet fogja szolgálni!

Trekking, cross trekking kerékpárválasztó okosoldal

Ha ezeket a sorokat végigolvasod, és úgy döntesz, hogy bennünket választasz, akkor először is köszönjük a bizalmadat, majd pedig garantálom neked, hogy nálunk nem hibázhatsz, mert a számodra legideálisabb bringát fogjuk neked megkeresni Európa legnagyobb gyártói választékából. Továbbá segítünk abban, hogy megtalálj minden ideális kiegészítőt, amire szükséged lesz a túrázáshoz.

Gyerek kerékpárválasztó okosoldal

A részletek a legkisebb bringa kiválasztásánál is fontosak! Nem érdemes olcsó, de silány minősége miatt hamar meghibásodó, könnyen rozsdásodó, gyenge minőségű terméket vásárolni. Ahhoz, hogy gyermek szeressen biciklizni nagy hangsúlyt kell fektetni a méretre, a biztonságra és természetesen a színre is, hiszen valljuk be, gyerekként minket sem a fékrendszer érdekelt volna.

E-bike, pedelec kerékpárválasztó okosoldal

Mindenki hallott már az elektromos kerékpárokról, azt azonban kevesen tudják, hogy ezen belül két típus különböztethető meg, mégpedig az e-bike és a pedelec. Habár mindkettő elektromotorral felszerelt kerékpár, van néhány fontos különbség, melyeket most igyekszünk tisztázni. Mielőtt belemélyedünk a szakmai anyagokba, fontos megemlítenem, hogy egy elektromos bringa kiválasztását meg kell előzze egy bringa kiválasztás, vagyis szükséges végigmenni ugyanazokon a kérdéseken, mint felhasználási terület, kerékméret, vázméret, stb.

Országúti kerékpárválasztó okosoldal

Elárulok valamit, amiről ilyen őszinteséggel senki nem beszél neked: Javaslom, hogy ne márkákban gondolkodj! Azt kell nézned, hogy a cikk segítségével melyik bringa adja a legjobb ár-érték arányt, ami neked ráadásul tetszik is. Ma már a globális gyártási technológiáknak köszönhetően a vázak és a bringák minőségében ezeknél a kategóriáknál nincsenek érdemi különbségek, ellenben abban, hogy melyik gyártó milyen váltóval, fékkel, nyereggel, nyeregcsővel, markolattal, stb … „öltözteti“ fel az adott kategórián belüli modellt, abban lehetnek és vannak is  különbségek!

Bukósisak okosoldal

Legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, a bukósisak használata egyaránt fontos kerékpározás közben. Tekerhetsz az országutakon vagy a városban, a biztonság mindig elsődleges kell hogy legyen!

Magyarország TOP bringatúra javaslatai a SzegedBiketól!

Bringatúrzánál, de nem tudsz megfelelő úticélt? Mi segítünk! Figyelem, tesztelt tartalom!

Mit vigyél magadal egy bringatúrára?

Fontos elmondanom, hogy ezt a check-listát, gondolatébresztőnek szántam, és amit szükséges magaddal vinni, az évszakonként és időjárás függvényében eltérő lehet.

Tudtad, hogy nálunk találod Magyarország legszélesebb online kerékpáros termékkínálatát, több mint 40.000 termékkel?

Pin It on Pinterest

Add tovább a hírt!

Oszd meg barátaiddal ezt az oldalt!